Resultaten voor lightspeed kassa

lightspeed kassa
Lightspeed reviews Bekijk consumentenreviews over lightspeedhq.com.
Fijn bedrijf dat gericht is op groeien. We werken nu ongeveer 3 jaar met seoshop Lightspeed, en dit bevalt heel goed. Door de apps die aangeboden worden kan je zelf kiezen welke het meest relevant zijn voor je bedrijf. We maken dan ook vele gebruik van diverse apps en dit werkt eigenlijk altijd goed.
https://www.rkassa.nl/kassa-software/fashion-kassa/
iPad kassasystemen en webshop software Lightspeed.
In 4,5, jaar is The Breda Group uitgegroeid van één restaurantje om de hoek van het Rembrandtplein tot een horeca concern met vier zaken: Klein. Het eerste avocado restaurant ter wereld opende in 2017 de deuren in Amsterdam, en ging - nog voor de opening - wereldwijd viraal. Lars Amsterdam is een huiskamerrestaurant gevestigd in de Houthavens van Amsterdam. Hier vind je een unieke combinatie van fine-dining en robuuste. Ontdek hoe Lightspeed jouw onderneming naar een hoger niveau kan tillen. Bekijk een demo. Hoe maak je een menu. Vind een lokale partner. Meld je aan als partner. Gratis retail tools.
keyboost.nl
Lightspeed kassasystemen Hooked on Solutions.
Lightspeed kassasystemen voor retail en horeca. 2 werelden samengebracht. Huidige kassasystemen zijn log, traag, duur en bieden niet de functionaliteit die u wenst van de 21e eeuw. Of u nu een restaurant, cafe of kledingwinkel heeft, Lightspeed is voorbereid op uw wensen. Lightspeed is oorspronkelijk een Canadees merk dat zijn weg gevonden heeft op de Europese markt, en hoe! Veel bedrijven zien de mogelijkheden die Lightspeed te bieden heeft en implementeert deze graag in zijn/haar bedrijfsvoering. Lightspeed kenmerkt zich door flexibiliteit, veiligheid en toepasbaarheid. Lightspeed is een Idevice Ipad, Ipod, Ipad mini kassasysteem wat zorgt voor lage instapkosten.
lightspeed kassa
Lightspeed Reviews.
Wij gebruiken Lightspeed voor onze 4 fysieke winkels en 1 webshop.Shops kunnen elkaars voorraad bekijken en zo klanten altijd verder helpen als een shop iets niet meer op stock heeft.Ecom thema frontend veranderd op 15 minuten Goeie analyses via Lightspeed Analytics.Lightspeed is echt een aanrader om je winkel of ecom te doen groeien en betere inzichten te krijgen.
ipower.eu
Het kassasysteem voor de horeca Lightspeed Restaurant POS.
Gratis horeca tools. Kies voor het horeca kassasysteem dat altijd voor je klaarstaat. We zijn allemaal op zoek naar de ware. Misschien vind jij de jouwe wel in de horeca tools van Lightspeed. Van geïntegreerde betalingen tot contactloos bestellen; word jij verliefd op Lightspeed? Bekijk een demo Praat met een expert. Technologie waar je op kunt bouwen. Op zoek naar een manier om je service te verbeteren en inkomsten te verspreiden? Lightspeed zorgt ervoor dat je onderneming wendbaar blijft. Breid je businessmodel uit met integraties voor maaltijdbezorging, afhalen en online bestellen. Verschuif tafels en pas je vloerplan aan, zodat werknemers altijd weten waar ze moeten zijn. Bied snelle betaaltransacties aan door middel van creditcards, pinpassen en QR-codes. Garandeer de veiligheid van je gasten en werknemers met een ruim aanbod contactloze tools. Praat met een expert. Maak betalingen eenvoudiger met Lightspeed Payments. Verwerk een breed scala aan betaalopties rechtstreeks vanuit Lightspeed Restaurant en bied je gasten de flexibiliteit om te betalen zoals zij willen. Laat gasten snel en overal betalen met hun creditcard, pinpas of via hun telefoon. Krijg meer inzicht in je betalingen met overzichtelijke rapportages. Geen installatie- of andere verborgen kosten.
lightspeed kassa
De kassa openen aan het begin van de dag - Lightspeed Retail R-Series.
Als je al bent aangemeld bij Lightspeed Retail en nog geen kassasysteem hebt geselecteerd, klik je in het hoofdmenu op Verkoop en selecteer je je kassasysteem. Als je per ongeluk het verkeerde kassasysteem voor de computer hebt geselecteerd, schakel je naar het juiste kassasysteem door in het hoofdmenu te klikken op Verkoop Kassa wisselen en het kassasysteem te kiezen.
Lightspeed Retail review: geavanceerd kassasysteem.
Lightspeed Retail POS review: geavanceerd inventaris-gericht kassasysteem. Door Erik Soeteman 2021-10-20T11:51:2202:00: 30 april 2019 Tags: Lightspeed. Onze waardering 4/5. Lightspeed Retail is een geavanceerd kassasysteem voor bedrijven met veel producten. Lightspeed Retail POS is een hoogwaardig kassa voor de iPad en computer. De grote hoeveelheid voorraadfuncties maken het een slimme keuze voor serieuze mkbers. Het systeem kan uitgebreid worden met Lightspeeds geïntegreerde webshop-platform. Plus: Complexe inventaris-functies. Veel mogelijkheid tot uitbreiding. Minus: Niet erg intuïtief in gebruik. Kosten aan de hoge kant. Geen compatibiliteit met Android. Het beste voor: Winkels met grote inventarissen en de behoefte voor aanpassingsopties. In deze review. Personeels- en winkelfuncties. Voor wie is het? Lightspeed Retail POS rekent een maandelijks tarief afhankelijk van het aantal kassas, vestigingen, extra functies en contractduur. Voor een jaarlijks plan betaal je vanaf €79 per maand voor één kassa op één locatie. Lightspeed stuurt je graag een quota gebaseerd op de vereisten van jouw winkel en contract. Vanaf €79 Btw per maand voor 1 vestiging/kassa met jaarlijks plan. Hoger tarief bij kortere verbintenis. Meerkosten gelden voor extra functies, E-commercie en hardware.
Koppeling Lightspeed Kassa e-Boekhouden.nl.
Dankzij de koppeling tussen e-Boekhouden.nl en Lightspeed Retail verwerkt u de verkopen van uw winkel direct in uw administratie. U hoeft dus nooit meer handmatig de gegevens vanuit uw kassa in de boekhouding te zetten. Geen gedoe meer met kassabonnetjes, maar snel en eenvoudig alle verkopen vanuit uw kassa in uw boekhouding.
Ontdek de mogelijkheden van het MplusKASSA kassasysteem: kom alles te weten over de koppeling met Lightspeed.
MplusKASSA Kassa Software. MplusKASSA QR Bestel App. Stel zelf samen. Probeer 30 dagen gratis! Home Koppelingen Lightspeed. Toevoegen aan mijn MplusKASSA. Met de Lightspeed app van MplusKASSA koppelen wij uw kassasysteem aan uw webshop. Q1000 MplusKASSA Pro. Q1005 Artikelenbeheer Pro.
Lightspeed Retail integratie Website Kopstorm.
Lightspeed Retail is een POS- kassa systeem voor retail en horeca. POS-systemen combineren de functies van een normale kassa, met krachtige marketingtools, een geïntegreerd CRM-systeem Customer Relationship Management, een uitgebreid gecentraliseerd voorraad- en inkoopbeheer, het managen van werknemers en met solide rapportages. Alles is online toegankelijk en wordt opgeslagen en gecentraliseerd in de cloud. POS systeem - of Point Of Sale systeem.
Hét complete kassasysteem voor horeca en retail Lightspeed.
Of je nu menu's' wil aanpassen of voorraad wil toevoegen, je doet het eenvoudig zelf vanuit de backoffice van je kassa software. Ruimte besparen - Ons kassasysteem is mobiel, waardoor je geen vast punt voor je kassasysteem nodig hebt en dus veel ruimte kunt besparen. Integreert Lightspeed met andere software? Ja, in de restaurant en winkel kassasystemen van Lightspeed kan andere software worden geïntegreerd, zodat het aan de verschillende wensen van ondernemers kan voldoen. We integreren met een reeks partners, waaronder Mailchimp, Resengo, MEWS, Zettle de integraties verschillen per product. Bekijk de lijst met integraties.: Op welk besturingssysteem werkt de kassasysteem software? Onze kassystemen draaien op het iOS-besturingssysteem van Apple en kunnen dus gebruikt worden op jouw bestaande Apple apparaten. Ze zijn niet compatibel met Android apparaten. Nieuwsgierig naar onze kassa software? Probeer Lightspeed 14 dagen gratis uit. Gratis Lightspeed Restaurant demo. Gratis Lightspeed Retail demo. Hoe maak je een menu. Vind een lokale partner. Meld je aan als partner. Gratis retail tools. Gratis horeca tools. 25 simpele retail marketingtips voor de feestdagen. Lightspeed Netherlands B.V, Haarlemmerweg 331, 1051 LH Amsterdam, Nederland.

Contacteer ons